Kipinä V

Ensi heinä-elokuun vaihteessa järjestetään järjestysluvultaan viides lippukuntamme oma kesäleiri, Kipinä V! Leiripaikka sijaitsee Lopen kunnassa, Palolammin leirialueella. Luvassa on perinteistä leirielämää, seikkailua, iltanuotioita ja paljon muuta hauskaa ohjelmaa yhdessä uusien ja vanhojen partiokavereiden kanssa.

 

Tässä kirjeessä kerrotaan tietoa kesäleirin ajankohdasta, sijainnista ja hinnasta. Lisäksi ohessa on ohjeet leirille ilmoittautumiseen. Leirille ovat tervetulleita niin perheleiriläiset kuin ei-vielä-partiolaiset kaveritkin – parhaat kokemukset on tehty jaettaviksi!

 

Leirin päivämäärät

Kolkat                                            26.-30.7.2017

Vartiolaiset                                   26.7.-2.8.2017

Vierailupäivä                                30.7.2017

Lisäksi johtajille

Rakennusleiri                               24.-26.7.2017

Purkuleiri                                       2.-4.8.2017

 

Leiripaikka: Palolammin leirialue, Loppi. Lähin osoite on Pilpalantie 932.

 

Hinta

Kolkat 90€

Vartiolaiset ja johtajat 130€

Päiväleirimaksu 20€/päivä

Sisaralennus perheen muilta lapsilta -20€

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen päättyy perjantaina 31.3.2017. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 15.4.2017 saakka 20€ korkeammalla osallistumismaksulla. Leirille ilmoittaudutaan Kuksan kautta.

Ilmoittautumislinkki on https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=14326 .

Leirimaksua varten on mahdollista hakea avustusta lippukunnalta vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemus tulee lähettää lippukunnanjohtaja Liisa Harveelle sähköpostitse viimeistään 31.3.2017.

 

Vierailupäivä 30.7.

Vierailupäivänä perhe ja ystävät ovat tervetulleita tutustumaan leiriin ja leirielämään. Vierailupäivään tullaan omilla kyydeillä, ja kolkat lähtevät kotiin vierailijoiden kyydillä. Kaikille kolkille järjestetään kyyti kotiin, vaikka vanhemmat eivät pääsisi vierailupäivään.

 

Seuraava leirikirje lähetetään kaikille ilmoittautuneille kesäkuun alussa. Kirje sisältää mm. tärkeää tietoa yhteiskuljetuksista, vierailupäivästä, maksuohjeet sekä varustelistan.

 

Lisätiedot:

Leirinjohtaja Mika Muhonen