Partioparaati

Ajankohta

Alkaa:  
Loppuu:  

Paikka

Senaatintori

Lisätiedot

Santeri Berg
p.

Partioparaati 28.4.2024

Partioviikko huipentuu partioparaatin sunnuntaina 28.4.! Tänä vuonna Kilon Kipinät osallistuu paraatiin koko lippukunnan voimin. Mukaan paraatiin ovat tervetulleita niin johtajaikäiset kuin kolkat ja vartiolaiset. Partioparaati on hyvän mielen paraati, johon voi tulla juuri sellaisena kuin on.  Meno- ja paluumatkalle tarvitset mukaan AB-vyöhykkeen matkalipun. Partioparaati lähtee liikkeelle Senaatintorilta klo 13.15 ja päättyy samaan paikkaan.

Päivän ohjelma

10.15 Kokoonnumme Kilon asemalla yhteisiin paraatiharjoituksiin, joiden päätteeksi siirrymme junalla Helsingin keskustaan. 

11.30 Järjestäytyminen Senaatintorilla alkaa

12.30 Senaatintorin ohjelma alkaa

13.15 Paraati lähtee liikkeelle

Ohjelma loppuu kolkilla ja vartiolaisilla noin klo 14 paikkeilla. Tapahtumasta lähdetään yhdessä ja palaamme Kilon asemalle klo 14:40 mennessä. Paluusta vastaa Benjamin Webster. 

Taphtumaan voi halutessaan jäädä omien vanhempien kanssa, kunhan olet ilmoittanut asiasta johtajallesi.

Johtajakahvit

13.45 Ovet aukeavat johtajakahveille, johtajaohjelma alkaa 14.15. 

Partioparaatin jälkeen johtajaikäiset kokoontuvat johtajakahveille Tuomiokirkon kryptaan. Tule tapaamaan tuttuja ja nauttimaan kuppi kuumaa! Johtajakahveille ovat tervetulleet kaikki lippukunnan johtajistoon kuuluvat, emme tarkista valtakirjoja tai muitakaan suorituksia. Johtajille saapuminen Kryptaan liukuvasti klo 14.15 alkaen, ja kotimatkalle lähdetään neljän jälkeen.

Pukeutuminen

Partioparaatiin puetaan perinteinen partioasu. Kolkilla partioasu kattaa tummansiniset housut/hameen sekä tummansinisen fleece/collegepaidan sekä partiohuivin. Vartiolaisille tummat housut/hame ja ruskea partiopaita sekä partiohuivi. Lisätietoja oikeanlaisesta pukuohjeesta löydät lippukunnan nettisivuilta Puku- ja merkkiohjeet

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittaudutaan yhteisellä ilmoittautumislomakkeella Ilmoittautuminen partioparaatiin 28.4.2024 21.4. mennessä.

Lisätietoja tapahtumasta saat kysymällä lippukunnan vastuuhenkilöltä

santeri.berg@sci.fi, +358 45 123 0809