Väiski-leirin ilmoittautuminen on auki! Lippukunta tukee osallistumismaksuja

Olemme osallistumassa Espoon Partiotuen yhteiselle Väiski-leirille ensi kesänä!

Leiri järjestetään Hangon Syndalenissa ja sinne odotetaan arviolta noin 2000 osallistujaa. Varsinainen ilmoittautuminen tapahtuu 31.3.2021 mennessä (jälki-ilmoittautuminen 15.4.2021 mennessä) jäsenrekisteri Kuksassa (huoltaja ilmoittaa alle 18-vuotiaan). Lisätietoja ja ilmoittautumislinkin löydät Väiskin nettisivuilta. Leiriä järjestetään tällä hetkellä normaalisti, ja tarkempi tieto tulee toukokussa, kun kesätapahtumat saavat yleiset linjaukset.

Aikataulu ja leirimaksut:

Sudenpentujen leiriaika 22.-25.7., leirimaksu 135€

Seikkailijoiden leiriaika 21.-25.7., leirimaksu 145€

Muiden leiriaika 21.-28.7., leirimaksu 195€

Leiri laskutetaan ilmoittautumisen päätyttyä. Leirimaksuun on mahdollista hakea stipendiä järjestäjältä ilmoittautumisen yhteydessä.

Lippukuntamme tukee jokaista osallistujaa 40 eurolla, mikä huomioidaan laskussa. Leirimaksua varten on mahdollista hakea myös suurempaa avustusta lippukunnalta vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemus tulee lähettää lippukunnanjohtaja Mika Muhoselle (mika.muhonen@kilonkipinat.fi) sähköpostitse viimeistään la 27.3.2021.

Espoon ja Kauniaisten partiolaiset ovat vaalineet yhteistä Väiski-perinnettä jo vuosia: ensimmäinen Väiski järjestettiin vuonna 1973. Väiskillä meillä kaikilla on mahdollisuus kokea partio yhdessä, omien lippukuntakavereiden ja uusien tuttavuuksien kanssa. Kun monta pientä ihmistä ja porukkaa kohtaavat, syntyy suuri kokemus, jossa olemme kaikki osallisia.

Lisätietoa leiristä saat lippukunnan johtajistolta sekä leirin nettisivuilta: www.väiski.fi

Leiriterveisin,

Mika Muhonen

Lippukunnanjohtaja