Finnjamboree Kajo 2022 ilmoittautuminen alkanut, lippukunta tukee osallistujia

Tulevana kesänä järjestetään koko Suomen partiolaisten yhteinen kesäleiri Kajo 2022 Hämeenlinnan Evolla 15.-23.7.2022. Lippukuntamme osallistuu leirille yhdessä Järeän muiden lippukuntien kanssa. Leiri on tarkoitettu vanhemille ikäkausille, joten kolkat ja nuoret vartiolaiset eivät pääse valitettavasti osallistumaan. Heille järjestetään yhdessä Järeän muiden lippukuntien kanssa oma kesäleiri, josta tiedotetaan lisää alkuvuodesta. Lippukuntamme osalta Kajolle pääsevät vuonna 2009 syntyneet ja sitä vanhemmat vartiolaiset ja johtajat.

Kajon ilmoittautuminen on nyt auki, ja päättyy 2.2.2022. Ilmoittautuminen tapahtuu Kajon nettisivujen kautta osoitteessa https://kajo2022.fi/osallistujille/ilmoittautuminen/.
Poikkeuksena totuttuun tapaan leiri maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä. Koska leiri on tavanomaisia leirejä kalliimpi, lippukuntamme tukee jokaista täyden 250 € leirimaksun maksanutta 50 € summalla. Tuki haetaan maksukuittia vastaan lippukuntamme kululaskutusjärjestelmästä kkp.kululaskut.fi.
Leiriin on mahdollista hakea stipendiä taloudellisin perustein leiriorganisaatiolta ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin myös osallistumismaksu maksetaan myöhemmin. Leiriorganisaation stipendin suuruuden selvittyä leirille lähtijä voi hakea taloudellista tukea myös lippukunnalta vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemus tulee lähettää lippukunnanjohtaja Mika Muhoselle (mika.muhonen@kilonkipinat.fi) sähköpostitse viimeistään 1.5.2022.