#KotiKolona-haaste kaikkien suoritettavaksi ja muu etäpartio

Partioviikko on alkanut, ja sen kunniaksi käynnistämme etäpartiohaasteen! Nyt kun ei päästä näkemään kololla ja retkillä, tarjoaa partio muita aktiviteetteja. Etäpartion aikaan on mahdollista osallistua #kotikolona -kampanjaan. Jokaiselle, joka suorittaa vaaditun määrän tehtäviä, on luvassa hieno merkki, jonka voi ommella omaan partiopaitaan.

Tässä on pdf-tiedosto kotikolona-tehtavat-2020, josta löytyy tehtävälista. Kaikki tekevät 5 pakollista tehtävää, joiden lisäksi kolkat tekevät 5 ja vartiolaiset 10 vapaavalintaista tehtävää. Kun tehtävät on suoritettu, huoltaja lähettää sähköpostilla kuittauksen osoitteeseen milla.muhonen@partio.fi. Kerrothan viestissä lapsen nimen ja ryhmän.

Vaadittava tehtävämäärä tulee suorittaa ja kuittaus lähettää 14.5. mennessä, mikäli haluaa saada merkin itselleen, sillä sen jälkeen lippukunta lähettää merkkitilauksen eteenpäin. Merkit jaetaan syksyn kokouksissa.

Kolkille on lisäohjelmaksi tarjolla Etäpartiopassi. Vartiolaiset suorittavat oman ikäkautensa etäpartiopassia osana etäkokouksiaan.

Partiovakuutus ei kata kolkkien osalta haasteen tai passin suorittamista, koska heillä ei ole viikoittaisia etäkokouksia näiden etätehtävien lisäksi. Sen sijaan vartiolaisilla, jotka osallistuvat viikoittaisiin oman vartion etäkokouksiin loppukevään aikana, partiovakuutus on voimassa myös kokousten ulkopuolella #KotiKolona-suorituksissa. Lisätietoa vartiolaisten etäkokouksista saa omalta vartionjohtajalta.