Kesäleiri Kimaran ilmoittautuminen on alkanut

Tulevan kesän kesäleiri on viime vuotista selvästi isompi, kun osallistumme Pääkaupunkiseudun Partiolaisten yhteiselle Kimara-leirille Hämeenlinnan Evolla 26.7.–3.8. Osallistujia odotetaan yli 6000. Leirillä pääsee tutustumaan oman lippukunnan jäsenten lisäksi moniin muihin partiolaisiin. Majoitumme leirillä Ilves-savussa yhdessä vantaalaisten Erämetsojen ja helsinkiläisten Suosirrien kanssa.

Ilmoittautuminen on nyt auennut, ja ilmoittautuminen on mahdollista 13.3. saakka. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa kimara2024.fi

Leiri on selvästi lippukuntaleiriä kalliimpi, minkä vuoksi järjestäjältä on ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisuus anoa stipendiä kattamaan koko tai puolet leirimaksusta. Jos et saa anomasi suuruista stipendiä järjestäjätaholta, voit anoa päätöksen jälkeen lippukunnalta lisästipendiä. Laita tällöin hakemus 31.5. mennessä osoitteeseen lpkj@kilonkipinat.fi.

Lisätietoja: Kimara 2024

Adventtikalenterien myynti alkaa 15.10.

Perinteisten adventtikalenterien myynti on partiolaisten tärkein varainhankintatapa. Kalentereita jaetaan viimeistään ensi viikon kokouksissa. Tässä ohjeet kotiväelle myös sähköisessä muodossa: Adventtikalenteriohjeistus vanhemmille 2023

Adventtikalenterien myyntikausi on alkanut

Perinteinen partiolaisten adventtikalenterien myynti on alkanut. Osan ryhmien kokouksissa on jo jaettu myytäviä kalentereita, ja lopuilla ryhmillä kalenterien jako on seuraavassa kokouksessa. Tässä ohjeet kotiväelle myös sähköisessä muodossa: Adventtikalenteriohjeistus vanhemmille 2022

Myytin leirikirje on julkaistu, lippukunta tukee osallistujia

Järeän 8-12-vuotiaiden partiolaisten kesäleiri Myytin 30.6.-3.7. ensimmäinen leirikirje on julkaistu. Ilmoittautumisaikaa on 30.4. saakka. Leirikirjeen tiedoista poiketen leiri maksaa Kipinöiden jäsenille 50 €, sillä lippukunta tukee jokaisen leirimaksua laskutuksen yhteydessä 20 eurolla. Lisätietoja leirikirjeestä: Myytti ensimmäinen leirikirje

Finnjamboree Kajo 2022 ilmoittautuminen alkanut, lippukunta tukee osallistujia

Tulevana kesänä järjestetään koko Suomen partiolaisten yhteinen kesäleiri Kajo 2022 Hämeenlinnan Evolla 15.-23.7.2022. Lippukuntamme osallistuu leirille yhdessä Järeän muiden lippukuntien kanssa. Leiri on tarkoitettu vanhemille ikäkausille, joten kolkat ja nuoret vartiolaiset eivät pääse valitettavasti osallistumaan. Heille järjestetään yhdessä Järeän muiden lippukuntien kanssa oma kesäleiri, josta tiedotetaan lisää alkuvuodesta. Lippukuntamme osalta Kajolle pääsevät vuonna 2009 syntyneet ja sitä vanhemmat vartiolaiset ja johtajat.

Kajon ilmoittautuminen on nyt auki, ja päättyy 2.2.2022. Ilmoittautuminen tapahtuu Kajon nettisivujen kautta osoitteessa https://kajo2022.fi/osallistujille/ilmoittautuminen/.
Poikkeuksena totuttuun tapaan leiri maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä. Koska leiri on tavanomaisia leirejä kalliimpi, lippukuntamme tukee jokaista täyden 250 € leirimaksun maksanutta 50 € summalla. Tuki haetaan maksukuittia vastaan lippukuntamme kululaskutusjärjestelmästä kkp.kululaskut.fi.
Leiriin on mahdollista hakea stipendiä taloudellisin perustein leiriorganisaatiolta ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin myös osallistumismaksu maksetaan myöhemmin. Leiriorganisaation stipendin suuruuden selvittyä leirille lähtijä voi hakea taloudellista tukea myös lippukunnalta vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemus tulee lähettää lippukunnanjohtaja Mika Muhoselle (mika.muhonen@kilonkipinat.fi) sähköpostitse viimeistään 1.5.2022.

Adventtikalenterien myynti alkaa jälleen!

Perinteinen partiolaisten adventtikalenterien myynti alkaa 15.10., ja ryhmien kokouksissa on jo jaettu myytäviä kalentereita. Tässä ohjeet kotiväelle myös sähköisessä muodossa: Adventtikalenteriohjeistus vanhemmille 2021

Väiski-leirin ilmoittautuminen on auki! Lippukunta tukee osallistumismaksuja

Olemme osallistumassa Espoon Partiotuen yhteiselle Väiski-leirille ensi kesänä!

Leiri järjestetään Hangon Syndalenissa ja sinne odotetaan arviolta noin 2000 osallistujaa. Varsinainen ilmoittautuminen tapahtuu 31.3.2021 mennessä (jälki-ilmoittautuminen 15.4.2021 mennessä) jäsenrekisteri Kuksassa (huoltaja ilmoittaa alle 18-vuotiaan). Lisätietoja ja ilmoittautumislinkin löydät Väiskin nettisivuilta. Leiriä järjestetään tällä hetkellä normaalisti, ja tarkempi tieto tulee toukokussa, kun kesätapahtumat saavat yleiset linjaukset.

Aikataulu ja leirimaksut:

Sudenpentujen leiriaika 22.-25.7., leirimaksu 135€

Seikkailijoiden leiriaika 21.-25.7., leirimaksu 145€

Muiden leiriaika 21.-28.7., leirimaksu 195€

Leiri laskutetaan ilmoittautumisen päätyttyä. Leirimaksuun on mahdollista hakea stipendiä järjestäjältä ilmoittautumisen yhteydessä.

Lippukuntamme tukee jokaista osallistujaa 40 eurolla, mikä huomioidaan laskussa. Leirimaksua varten on mahdollista hakea myös suurempaa avustusta lippukunnalta vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemus tulee lähettää lippukunnanjohtaja Mika Muhoselle (mika.muhonen@kilonkipinat.fi) sähköpostitse viimeistään la 27.3.2021.

Espoon ja Kauniaisten partiolaiset ovat vaalineet yhteistä Väiski-perinnettä jo vuosia: ensimmäinen Väiski järjestettiin vuonna 1973. Väiskillä meillä kaikilla on mahdollisuus kokea partio yhdessä, omien lippukuntakavereiden ja uusien tuttavuuksien kanssa. Kun monta pientä ihmistä ja porukkaa kohtaavat, syntyy suuri kokemus, jossa olemme kaikki osallisia.

Lisätietoa leiristä saat lippukunnan johtajistolta sekä leirin nettisivuilta: www.väiski.fi

Leiriterveisin,

Mika Muhonen

Lippukunnanjohtaja

Sytykkeen uusin numero julkaistu

Lippukuntalehti Sytykkeen numero 1/20 on julkaistu myös sähköisesti. Tuoreimman numeron pääset lukemaan tästä. Myös aiempia numeroita pääset lukemaan lehden sivulla.

Itsenäisyyspäivän juhlan peruuntuminen ja etäkokoukset

Epidemian pahenemisen ja uusien koronarajoitusten vuoksi itsenäisyyspäivän juhla on peruttu. Lupauksenannot ja palkitsemiset pyritään pitämään lippukunnan 20-vuotisjuhlissa helmikuun tienoilla tilanteen niin salliessa, tai viimeistään huhtikuussa partioviikolla.

Ryhmien kokoukset järjestetään loppuvuoden etänä. Ryhmänjohtaja ilmoittaa, jos hänen ryhmänsä etäkokouksia ei pystytä järjestämään. Ryhmänjohtaja kertoo, miten myymättömät adventtikalenterit palautetaan ja miten rahat tilitetään.