PERUTTU: Väiski

Ajankohta

Alkaa:  
Loppuu:  

Paikka

Syndalen

Lisätiedot

Mika Muhonen
p.
@:

Kesäleiri on peruttu koronarajoitusten vuoksi. Leiri siirtyy ensi vuoden kesään. Kaikkien ilmoittautumiset mitätöidään tältä vuodelta, ja uusi ilmoittautuminen ensi vuodelle tapahtuu myöhemmin. Lisätietoa ensi vuoden leirin ajankohdasta yms. tulee myöhemmin.

 

 

Olemme osallistumassa Espoon Partiotuen yhteiselle Väiski-leirille ensi kesänä!

Sudenpentujen leiriaika 30.7.–2.8. Seikkailijoiden leiriaika 29.7.–2.8.

Muiden leiriaika 29.7.–5.8.

Leiri järjestetään Hangon Syndalenissa ja sinne odotetaan arviolta yli 2200 osallistujaa, joista osa tulee jopa ulkomailta. Osallistujien ilmoittautuminen tapahtuu 1.2.–12.3.2020 jäsenrekisteri Kuksassa (huoltaja ilmoittaa alle 18-vuotiaan). Lisätietoja ilmoittautumisesta löydät Väiskin nettisivuilta.

Leirin hinta vahvistetaan ennen vuoden vaihdetta. Pitkän leirin hinta on n. 170–180€, seikkailijoiden n. 120–130€ ja sudenpentujen n. 110–120€. Hinta sisältää leiriohjelman lisäksi täyden ylläpidon kuljetuksineen. Leirimaksuun on mahdollista hakea stipendiä ilmoittautumisen yhteydessä.

Espoon ja Kauniaisten partiolaiset ovat vaalineet yhteistä Väiskiperinnettä jo vuosia: ensimmäinen Väiski järjestettiin vuonna 1973. Väiskillä meillä kaikilla on mahdollisuus kokea partio yhdessä, omien lippukuntakavereiden ja uusien tuttavuuksien kanssa. Kun monta pientä ihmistä ja porukkaa kohtaavat, syntyy suuri kokemus, jossa olemme kaikki osallisia.

Lisätietoa leiristä saat lippukunnan johtajistolta sekä leirin nettisivuilta: www.väiski.fi