Partioparaati

Ajankohta

Alkaa:  
Loppuu:  

Paikka

Senaatintori

Lisätiedot

Santeri Berg
p.

Partioparaati 28.4.2024

Partioviikko huipentuu partioparaatin sunnuntaina 28.4.! Tänä vuonna Kilon Kipinät osallistuu paraatiin koko lippukunnan voimin. Mukaan paraatiin ovat tervetulleita niin johtajaikäiset kuin kolkat ja vartiolaiset. Partioparaati on hyvän mielen paraati, johon voi tulla juuri sellaisena kuin on.  Meno- ja paluumatkalle tarvitset mukaan AB-vyöhykkeen matkalipun. Partioparaati lähtee liikkeelle Senaatintorilta klo 13.15 ja päättyy samaan paikkaan.

Päivän ohjelma

10.15 Kokoonnumme Kilon asemalla yhteisiin paraatiharjoituksiin, joiden päätteeksi siirrymme junalla Helsingin keskustaan. 

11.30 Järjestäytyminen Senaatintorilla alkaa

12.30 Senaatintorin ohjelma alkaa

13.15 Paraati lähtee liikkeelle

Ohjelma loppuu kolkilla ja vartiolaisilla noin klo 14 paikkeilla. Tapahtumasta lähdetään yhdessä ja palaamme Kilon asemalle klo 14:40 mennessä. Paluusta vastaa Benjamin Webster. 

Taphtumaan voi halutessaan jäädä omien vanhempien kanssa, kunhan olet ilmoittanut asiasta johtajallesi.

Johtajakahvit

13.45 Ovet aukeavat johtajakahveille, johtajaohjelma alkaa 14.15. 

Partioparaatin jälkeen johtajaikäiset kokoontuvat johtajakahveille Tuomiokirkon kryptaan. Tule tapaamaan tuttuja ja nauttimaan kuppi kuumaa! Johtajakahveille ovat tervetulleet kaikki lippukunnan johtajistoon kuuluvat, emme tarkista valtakirjoja tai muitakaan suorituksia. Johtajille saapuminen Kryptaan liukuvasti klo 14.15 alkaen, ja kotimatkalle lähdetään neljän jälkeen.

Pukeutuminen

Partioparaatiin puetaan perinteinen partioasu. Kolkilla partioasu kattaa tummansiniset housut/hameen sekä tummansinisen fleece/collegepaidan sekä partiohuivin. Vartiolaisille tummat housut/hame ja ruskea partiopaita sekä partiohuivi. Lisätietoja oikeanlaisesta pukuohjeesta löydät lippukunnan nettisivuilta Puku- ja merkkiohjeet

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan ilmoittaudutaan yhteisellä ilmoittautumislomakkeella Ilmoittautuminen partioparaatiin 28.4.2024 21.4. mennessä.

Lisätietoja tapahtumasta saat kysymällä lippukunnan vastuuhenkilöltä

santeri.berg@sci.fi, +358 45 123 0809

Lukio-Peikkari

Ajankohta

Alkaa:  
Loppuu:  

Paikka

Nuuksion kansallispuisto

Lisätiedot

Oleg Ponizovkin
p.
@:

Lippukunta järjestää Järeän perinteisen yhden yön kestävän matalan kynnyksen partiotaitokilpailu Peikonpuikauksen, johon ovat tervetulleita kaikki 12-vuotiaat ja vanhemmat partiolaiset ympäri Suomen. Vartioiden kokoa ei ole rajattu ja kaikki kisaavat samassa vaaleanpunaisessa sarjassa.

Kisan teemana on lukio. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa https://kuksaan.fi/69271  Viimeinen ilmoittautumispäivä on la 20.4.

Kesäleiri Kimara

Ajankohta

Alkaa:  
Loppuu:  

Paikka

Evo

Lisätiedot

Juho Lempola
p.
@:

Osallistumme Pääkaupunkiseudun Partiolaisten yhteiselle Kimara-leirille Hämeenlinnan Evolla 26.7.–3.8. Osallistujia odotetaan yli 6000. Leirillä pääsee tutustumaan oman lippukunnan jäsenten lisäksi moniin muihin partiolaisiin. Majoitumme leirillä Ilves-savussa yhdessä vantaalaisten Erämetsojen ja helsinkiläisten Suosirrien kanssa.

Ilmoittautuminen on nyt auennut, ja ilmoittautuminen on mahdollista 13.3. saakka. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa kimara2024.fi.

Leiri on selvästi lippukuntaleiriä kalliimpi, minkä vuoksi järjestäjältä on ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisuus anoa stipendiä kattamaan koko tai puolet leirimaksusta. Jos et saa anomasi suuruista stipendiä järjestäjätaholta, voit anoa päätöksen jälkeen lippukunnalta lisästipendiä. Laita tällöin hakemus 31.5. mennessä osoitteeseen lpkj@kilonkipinat.fi.

Lisätietoja: Kimara 2024

Kolkkaretki

Ajankohta

Alkaa:  
Loppuu:  

Paikka

Kammi

Lisätiedot

Santeri Berg
p.

Perinteinen kaikkien kolkkien yhteinen kämppäretki Pitkäjärven Vaeltajien Kammi-kämpälle Pirttimäessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu la 6.4. mennessä täältä.

Retkikirje löytyy: Kolkkaretki 13.-14.4.2024

Vartio-osaston kämppäretki

Ajankohta

Alkaa:  
Loppuu:  

Paikka

Kattilaniemen leirikeskus

Lisätiedot

Oleg Ponizovkin
p.
@:

Kaikkien vartiolaisten yhteinen kämppäretki Kattilajärven leirikeskuksessa Nuuksiossa. Retkellä on salapoliisiteema, joten siellä pääsee ratkomaan erilaisia mysteerejä.

Retkikirje: Vartio-osaston kämppäretki

Ilmoittautumiset viimeistään ma 26.2. lomakkeella bit.ly/salapoliisi24

Retkimaksu 20 € maksetaan joko MobilePaylla retkenjohtajalle tai käteisellä omalle vartionjohtajalle ennen retkeä. Retkimaksusta voi anoa vapausta lähettämällä sähköpostia lippukunnanjohtajalle lpkj@kilonkipinat.fi.

Itsenäisyyspäivän juhla

Ajankohta

Alkaa:  
Loppuu:  

Paikka

Kilonpuiston koulu

Lisätiedot

Juho Lempola
p.
@:

Tervetuloa Kilon Kipinöiden itsenäisyyspäivän juhlaan Kilonpuiston koululle (Kilonpuisto 5) 6.12. kello 13.00. Kaikki kipinät ja heidän perheensä ovat lämpimästi tervetulleita.

Huom! Lipunkantajat, merkkien saajat ja ne, joilla ei vielä ole huivia: saapukaa juhlapaikalle jo kello 11.30.

Juhlan jälkeen on tarjolla kahvia ja leivonnaisia. Teemme leivonnaiset tiimityöllä, eli jos haluat leipoa jotain juhlaan, ilmoitathan mitä leivot kahvitusvastaavallemme Helmi Acquahille.

Juhlakutsu: Itsenäisyyspäivän juhla kutsu 2023

Johtajiston suunnitteluretki Perunasalaatti

Ajankohta

Alkaa:  
Loppuu:  

Paikka

Ojakkala, Kirilän kämppä

Lisätiedot

Mika Muhonen
p.
@:

Vuoden aloittaa perinteinen Perunasalaatti. Nyt päivämäärät on 26.-28.1.2024, ja kaikki johtajat ovat erittäin tervetulleita mukaan. Paikkana on tuttu Kirilän kämppä Vihdissä. Retki alkaa perjantai-iltana, ja poistuminen tapahtuu sunnuntaina puoliltapäivin. Ilmoittautumistiedot tulevat myöhemmin. Retkelle kuljetaan kimppakyydeillä.

Osastojen syysretki

Ajankohta

Alkaa:  
Loppuu:  

Paikka

Nuuksion kansallispuisto

Lisätiedot

Pihla Kujansuu
p.

Vartiolaisten yhteinen maastoretki Nuuksiossa Ruuhijärvellä. Retkilappu: Osastojen syysretki 6.-8.10.2023 . Ilmoittautumiset ma 2.10. mennessä tällä lomakkeella.

Sammonryöstö

Ajankohta

Alkaa:  
Loppuu:  

Paikka

Ojakkala, Kirilän kämppä

Lisätiedot

Benjamin Webster
p.
@:

Perinteinen syksyn lippukuntaretki Kiri-Siskojen ja Mustien Veljen kämpällä Vihdin Ojakkalassa.

Retkilappu: Sammonryöstön retkilappu 2023

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa viimeistään 19.11. Retken hinta on 15 €.

Jälki-ilmoittautumisessa ota yhteyttä retkenjohtajaan.

Karhunpalvelus

Ajankohta

Alkaa:  
Loppuu:  

Paikka

Nuuksion kansallispuisto

Lisätiedot

Juho Lempola
p.
@:

Syksy lähestyy jo huimaa vauhtia ja sen mukana Kilon Kipinöiden ja Kara-Karhujen vuorotellen järjestämä Karhunpalvelus-kisa. Kisaamaan ovat tervetulleita kaikki Järeän seikkailija- ja tarpojavartiot.

Karhunpalvelus2023 (sis. kisan aikataulun ja varusteluettelon)